Helaas pindakaas

Vanmiddag bracht ik weer een paar uurtjes in de kerk door. Ik had mijn boxje meegenomen zodat er wat muziek was om de stilte te verdrijven, want er kwam weer niemand opdagen. Ja Petra kwam de stoep nog even vegen voor de kerkgangers morgenochtend en om kwart voor vier stapte ik samen met haar naar buiten, zij liep even later nog even terug want ze was haar tas vergeten en laat er dan net nog iemand aan de deur staan, vreselijk vind ik dat dan, maar ja helaas...

Ik denk dat ik het de komende weken maar opgeef, mensen hebben dan toch andere dingen aan hun hoofd en iedereen weet me te vinden. Vanmiddag scheen de zon, ik had ook liever een rondje door de polder gelopen, dat kwam er vanmorgen ook al niet van omdat ik bang was dat het glad was op plekken waar niet gestrooid wordt.

Mijn winkel is altijd open, bel, app of mail als je even langs wilt komen dat is altijd goed!

Ria Zaterdag 02 December 2023 at 7:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Dat is inderdaad minder leuk als er niemand komt, maar ik denk dat iedereen het idee van het is droog en lekker weer, ik trek eropuit.

Sjoerd, (URL) - 03-12-’23 06:47
John

Als er niemand komt valt dat wel tegen ja. En in de kerk zitten lijkt me best koud. Wij deden wel een rondje. HEt was heerlijk fris met zon. Genieten dus.

John, (URL) - 03-12-’23 09:03
Jan K. alias Afanja

Ik vind het al knap dat je een aantal koude zaterdagmiddagen in die koude kerk hebt gezeten. Vanaf nu is het tijd voor decemberwarmte binnnenshuis.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-12-’23 14:41
hanscke

Groot gelijk, wachten op Niemand die toch niet komt is zinloos. Misschien in een andere tijd nog een keertje proberen?

hanscke, (URL) - 04-12-’23 14:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.