Vervroegd

 Zoals het er nu naar uit ziet wordt onze kerst een week vervroegd, heerlijk! Het kan maar achter de rug zijn. Dat hield wel in dat ik nog wat boodschappen moest doen en wat te eten verzinnen, want morgen is het ook weer kerk en dan komt er van bijkomende zaken niet zoveel, ook al is het maar twee uurtjes. Als je wat ouder wordt is één ding op een dag extra te doen genoeg, voor mij tenminste. Daar komt nog bij dat de dagen niets voorstellen.

De tekening is nu af, hij is wat zoet vind ik en ik ben nu ook wel klaar met het gefriemel, dat moet weer eens anders, al weet ik nog niet hoe. Bij mij werkt toch altijd het beste dat ik maar gewoon moet beginnen, wel met het idee van 'niet teveel gefriemel meer' in mijn achterhoofd.

En dit liedje zit nu al weken in heel mijn lijf, dat moet er maar eens uit:

Ria Vrijdag 15 December 2023 at 4:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

John

De dagen zijn zo voorbij. Ik ben nog wat jonger dan jij maar ik heb hetzelfde hoor. Een extra ding doen en het is al avond. Een week eerder kerst, dat lijkt me ook wel wat eigenlijk.

John, (URL) - 16-12-’23 09:26
Sjoerd

Voor je het weet is het alweer voorbij en zitten we in een nieuw jaar.

Sjoerd, (URL) - 16-12-’23 09:51
Jan K. alias Afanja

Nog vijf nachtjes slapen, dan kunnen de nachten volgens de kalender niet nog langer duren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-12-’23 15:48
hanscke

Het gefriemel is toch een heel andere stijl. Ik vind het wel mooi en ook die zoete kleuren.

hanscke, (URL) - 20-12-’23 19:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.