Tot slot

Machiel en ik kennen elkaar van de 3FM chat waar we in die tijd, zo rond de eeuwwisseling regelmatig zaten (hij verbleef daar als Wezli en ik was Tulpje). Regelmatig betekende dus dagelijks van 's morgens tot 's avonds, alleen een chatbox zonder foto's of andere flauwekul. Een soort Facebook maar dan nog erger omdat het maar een klein clupje was wat daar dagelijks uithing. In 2002 hadden we ook al eens een meeting, daar was hij toen niet bij, maar in 2006 kwam hij een keer naar Scharendijke, want ik had een door hem gemaakt kruikje gewonnen. Hij maakt prachtige beelden, in die tijd begon hij nog maar net.

En vanmiddag dus naar Zonnemaire, heel gezellig en herkenbaar want niets veranderd natuurlijk, geen van beiden ... We gingen samen naar de kerk en bekeken de tekeningen nog eens uitgebreid, maar ik begrijp dat hij eigenlijk thuis de keus al gemaakt had...

Hij nam er twee mee naar Arnhem een mooi slot van mijn expositie.

Na de kerst haal ik de tekeningen weer terug naar huis, wie weet komt er binnenkort eens een andere plek waar ik ze mag hangen en in mei is er weer een Beleef Zonnemaire.

Ria Zaterdag 16 December 2023 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Dat is een mooie afsluiting. Ik kan me wel vinden in zijn keus.

Sjoerd, (URL) - 17-12-’23 07:01
John

Leuk, dat stukje internetgeschiedenis. Ik zat voor de eeuwwisseling in nieuwsgroepen. Inbellen om op Internet te kunnen.
Mooie afsluiter!

John, (URL) - 17-12-’23 09:00
ria

Ja, haha, inbellen, dat ook.

ria, (URL) - 17-12-’23 10:01
Jan K. alias Afanja

Mooi dat je op deze manier de expositie kunt afronden. Al met al kun je best terugkijken op een geslaagde tentoonstelling, lijkt me.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-12-’23 12:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.