Een goed begin

Heerlijk, gewoon maandagmorgen vanmorgen. Gelijk de douche maar een goede beurt gegeven, want ik was laatst en wie het laatst is moet de boel droogmaken, maar je kunt het dan ook eerst schoonmaken voordat je het droogmaakt. Dat kan je ook wel een beetje sturen natuurlijk als je maar lang genoeg blijft liggen ben je vanzelf laatst en ik vond dat wel een goede start van het nieuwe jaar.

Eenmaal beneden ook gelijk de lampjes en de engeltjes uit de kamer maar in de tas en na het ochtendrondje en de koffie de lampjes buiten ook maar gelijk, het had weer lang genoeg geduurd vond ik en omdat ik toch buiten liep wat geveegd en blad in de groene emmer gedaan er lag genoeg. 

De witte Helleborus bloeit echt, de anemonebloemen zijn nep, het blad is wel echt. Twee is genoeg om te beginnen, die sprongen ineeens open in het nieuwe jaar, ik heb er nog een paar maar die zitten nog in de knop (..)

Vanmiddag nog een rondje door de polder. Ik was te laat voor de nieuwjaarsduik bij het haventje, maar kwam er genoeg tegen die wel een duik hadden genomen, gezellig gezwaaid en nieuwjaarswensen op de dijk.

Deze maakte ik voor Irene, zodat ze kan zien dat het hier met de paarden ook best goed gaat ondanks de blubber en het niet in de wei kunnen, er is pas een stuk stal bijgebouwd.

Morgen alweer dinsdag!

Ria Maandag 01 Januari 2024 at 4:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Sjoerd

Een week is om voor je het weet… En we gaan gewoon weer verder waar we waren.

Sjoerd, (URL) - 01-01-’24 21:00
Irene

Een lekker fris begin. Bedankt voor de foto, dat is een keurig schuilstalletje, met wel een heel klein stukje grond, saai voor de paarden. Maar er wordt goed voor gezorgd, dat zie je aan alles.

Irene, (URL) - 01-01-’24 21:11
Renesmurf

Nu langzaam maar zeker op weg naar het voorjaar. Tot nu toe is het allemaal maar een natte boel.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’24 21:39
Margo

Bij ons scheen de zon praktisch de hele dag maar dat komt er bezoek en die blijft urenlang zitten, dus toen pas even een rondje kunnen maken, toen de zon al bijna weg was.

Margo, - 01-01-’24 22:48
Jan K. alias Afanja

Het nieuwe jaar is begonnen zoals het oude is geëindigd, nat en grijs. En daar ben ik intussen heel erg klaar mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-01-’24 09:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.