Sneeuw op komst

Het is nogal de moeite wat er de laatste dagen aan lucht voorbij komt drijven, maar er zijn ook nog mensen die dat niet zien blijkbaar, of het gewoon vinden...

Vandaag heb ik samen met Anne (dezelfde als die ook hielp met het ophangen) de tekeningen weggehaald en de oude vertrouwde foto's en andere prenten weer opgehangen in de kerk. De expositie is klaar. Morgen de lijsten leeghalen en boven brengen en in de kamer wat dingen veranderen, ik ben blij dat sommige tekeningen ook weer thuis zijn, gek genoeg misschien, maar het is wel zo.

Vanmiddag nog een rondje gewandeld, vanmorgen kwam het er ook al niet van, want het regende en de koffiefilters waren op, gelijk ook nog maar wat andere boodschappen, dat houdt nu eenmaal nooit op en aanbiedingen zijn altijd fijn, daar moeten we zoveel mogelijk gebruik van maken.

Toen ik in de Korteweg liep waar elk jaar het eerst de sneeuwklokjes bloeien keek ik eens goed... en jawel... het waren er nog maar een paar, maar wel boven de grond!

Nu maar wachten op de sneeuw, de klokjes zijn er al.

Ria Vrijdag 05 Januari 2024 at 6:26 pm | | Standaard

drie reacties

Margo

Bij ons zijn de groene sprietjes van de sneeuwklokjes ook al een week boven de grond. Dus dat duurt ook niet lang meer. Ja de luchten zijn mooi, maar ik verlang naar de zon.

Margo, - 05-01-’24 23:42
Sjoerd

D sneeuwklokje heb ik nog niet gezien, die zwemmen hier wellicht nog ergen rond…

Sjoerd, (URL) - 06-01-’24 08:19
Jan K. alias Afanja

Je hoeft mij niet naar de lucht leren kijken, maar we hebben hier de afgelopen dagen weer alleen grijze luchten gezien. Alleen donderdagochtend zat er wat tekening in de lucht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-01-’24 11:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.