Vice versa

Dan word je bijna 97,  leent een viool van iemand, maakt er een mooie compositie van en gaat dat zitten schilderen met aquarelverf en niet één keer, dat je denkt hij staat er goed op ik vind het welletjes, welnee.... andere compositie en gewoon nog een keer en misschien nog wel een keer... Jaap weet niet van ophouden, ik vind het geweldig!

Het is nu alweer bijna twee jaar geleden dat het  boek  Stil leven uitkwam, tegelijkertijd met de tentoonstelling 'de dingen dichtbij'

Mijn tekeningen stuur ik altijd naar Jaap, tegenwoordig krijg ik ook terug wat hij heeft gemaakt, erg leuk, vandaar dit blog.

Vanmiddag kwamen Janny en Freek gezellig op de koffie met gebak, want we hadden vast nog wel iets te vieren. We bleven lekker binnen want de zon die er vanmorgen nog wel was, was inmiddels achter de wolken verdwenen.

Ria Donderdag 11 Januari 2024 at 6:26 pm | | Standaard

vier reacties

Ellen

Wat goed gedaan. Meesterwerk en geweldig dat Jaap op zo’n hoge leeftijd er plezier in mag hebben. Kunst met een hoofdletter.

Ellen, - 11-01-’24 20:02
Sjoerd

Een mens moet een hobby hebben om actief en oud te worden.

Sjoerd, (URL) - 11-01-’24 21:13
John

Het is de bedoeling om altijd bezig te blijven denk ik om een lang en zo gezond mogelijk leven te hebben. Ga je stil zitten dan valt alles stil.

John, (URL) - 12-01-’24 08:43
Jan K. alias Afanja

Dat is knap werk!
Wat je doet is minder belangrijk, het gaat erom dat je bezig blijft!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-01-’24 15:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.