Lentebode

Vorig jaar en ook het jaar daarvoor waren ze er de 12de al, dus ik liep nu de 9de of de 10 al eens die kant op en natuurlijk ook de 12de, maar er was nog niets, geen knopje te bekennen, want ik weet precies waar ze staan.

En vandaag is het de 15de en dan staat er ineens een heel veld (lichtelijk overdreven natuurlijk, maar meer dan één)

En ik vind dat altijd zo leuk, nog niet eens zo heel lang hoor, maar het doet me denken aan de P. met zijn Flora van Dreischor dat uiteindelijk ten onder ging aan web-log.nl, zo zonde, want nu weet ik niet meer wat er na het Klein Hoefblad komt.

Heerlijk gewandeld vandaag! Vanmorgen een rondje en vanmiddag even naar de groentenboer op Noordgouwe en met zware bepakking terug.  Na drie uur liet de zon het een beetje afweten, maar de temperatuur was heerlijk!

Ria Donderdag 15 Februari 2024 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Sjoerd

De dag hier liep iets anders dan de bedoeling was… geen rondje lopen in ieder geval.

Sjoerd, (URL) - 16-02-’24 07:26
John

Het was gister ook nog eens geweldig weer. Dan zijn die bloemetjes gelijk nog mooier. Ik zie overal narcissen. Die zijn tegenwoordig echt anderhalve maand eerder dan 30 jaar terug.

John, (URL) - 16-02-’24 08:55
Jan K. alias Afanja

Bij ons is het al dagenlang bewolkt en grijs. Gisteren hadden we tot in de middag zelfs van die fijne motregen. Het is niet koud, maar het lokt nog niet echt om erop uit te gaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-02-’24 11:22
Irene

Komt De P nog weleens hier kijken? Ik mis hem ook, voor het ongevraagd advies over boeken. Hij heeft me er vroeger een paar aangeraden die ik anders nooit gelezen zou hebben maar die heel erg interessant waren.

Irene, (URL) - 16-02-’24 11:25
Ria

Geen idee, ik heb geen zicht op wie er hier komt kijken, ik zie wat cijfertjes, meer niet. Heel af en toe zegt hij weleens wat op Facebook waar hij denk ik af en toe wel kijkt maar lang niet alles ziet. Je kunt hem ook gewoon mailen natuurlijk, vindt hij vast leuk.

Ria, (URL) - 16-02-’24 12:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.