Onnatuurlijk

Ergens in een bloembak zag ik wat geels met een beetje paars en maakte een foto, eenmaal thuis bleek het viooltje flink aangevreten, dat had ik niet eens gezien, want ik werd er echt wel blij van!

Vorige week was ik even in een groentewinkel waar ik anders nooit kom, een mooie winkel, vooral mooi, alles netjes uitgestald en wat me al meer opviel in diezelfde winkel is dat alles nep lijkt, kuntsfruit en kunstgroente, alles ongeveer even groot geen vlekje te bekennen.... daar komt echt geen kromme komkommer binnen, ik kan daar niet goed tegen en dan op facebook zetten bij website: 'pieper.nl' ook al nep.

Kijk, daar krijg ik jeuk van, als ik het nog niet had.

Twee rondjes, boodschappen gedaan en wat gepoetst, nu maar weer wachten op de volgende storm.

Ria Donderdag 22 Februari 2024 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Ria

Zie je die ene banaan? Die werd nog net goedgekeurd door de ballotage commissie.

Ria, (URL) - 22-02-’24 19:58
Renesmurf

Hier beneden ziet het er gewoon uit zoals het er uit hoort te zien. Met echte groenten en fruit. En kaas en aardappels.

Renesmurf, (URL) - 22-02-’24 21:36
Sjoerd

Ik ga ook voor echte groenten als ik kook. Mindere stukjes snij ik er wel af…

Sjoerd, (URL) - 23-02-’24 07:08
John

Ik zou daar zelf niets meenemen. Bij de Lidl ziet het er tenminste nog uit als groente. Dat spul hier op de foto is waarschijnlijk ook flink genetisch aangepast.

John, (URL) - 23-02-’24 09:06
hanscke

Het oog wil ook wat, maar nee, zo ziet het er in groentewinkel waar ik kom niet uit.
Sinaasappels, appels, ze liggen wel in kisten, maar niet op een rijtje. Bovendien kan deze vakman mij feilloos uitleggen waarom ik de druiven uit het ene land wel kan verdragen en waarom de druiven uit landen ver weg niet. Heeft met het spuiten tegen insecten te maken. Daar zijn in Europa veel strengere regels voor.

hanscke, (URL) - 23-02-’24 17:35
Ria

@Hanscke Druiven zijn rond deze tijd nooit lekker en de pitloze al helemaal niet, pitjes horen in vruchten, allemaal gemanipuleerd omdat mensen die pitjes niet lekker vinden, die pitjes zijn ook nog eens gezond!

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/167737-de-helende-werking-van-druivenpitten.html

Ria, (URL) - 23-02-’24 19:22
Jan K. alias Afanja

In mijn tienerjaren heb ik lang op de groente-afdeling van een goedkope supermarkt. Daar zag groente en fruit er een stuk gezonder uit, herinner ik me. Hier zou ik heel snel aan voorbij lopen zonder iets te kopen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-02-’24 19:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.