Alweer een dag voorbij

 Het maakte vanmiddag nogal wat verschil welke kant je op keek, vanmorgen trouwens ook. Twee snelle rondjes want het was koud door de wind die er stond. 

Vanmorgen vroeg stemde ik speciaal af op Omroep Zeeland waar Rene Geelhoed aan de telefoon zou zijn voor een praatje en tegelijkertijd zijn pas uitgerkomen plaat gedraaid zou worden.

Leuk! Afkomstig uit Zonnemaire en ook nog verre familie.

Nederlandstalig, 'Alle dagen gaan voorbij'. 

 

'Niemand kijkt meer op of om, naar elkaar, of plekjes in de zon', dat zingt muzikant René Geelhoed, alias VOS op zijn nieuwe single Alle Dagen Gaan Voorbij. Sinds oktober vorig jaar brengt hij Nederlandstalige muziek uit. Op deze single komt hij in het geweer tegen het drukke stadsleven. Je zou het dus heel goed een protestsong kunnen noemen. Hoezeer hij ook verknocht is aan de Zeeuwse rust, helemaal zonder de stad kan hij ook weer niet.

Ria Vrijdag 23 Februari 2024 at 6:25 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Alle dagen gaan ook voorbij, dat klopt. Gezellige muziek.

Renesmurf, (URL) - 23-02-’24 21:55
ria

Ja, ik vind het leuke muziek, doet me ook een beetje aan gruppo sportivio en the B52’s denken ook sl is dat niet nederlandstaligj

ria, (URL) - 23-02-’24 22:30
Sjoerd

Mooie muziek en tekst, maar niet geheel mijn smaak. Ik hoop dat de temperaturen weer snel gaan stijgen.

Sjoerd, (URL) - 24-02-’24 07:37
Jan K. alias Afanja

Lekker nummertje, Ria!
Ja, alle dagen gaan voorbij, de ene dag wat kleurige en zonniger dan de andere. Vandaag wisselen zon en buien elkaar ook vandaag weer in snel tempo af. Maar ook deze dag zal weer voorbij gaan. Gelukkig wel, anders wordt het nooit lente. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-02-’24 12:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.