Vol energie

Vroeg op stap vanmorgen. Het leek me lekker om eerst op de fiets mijn broodje op te halen en vis te kopen in Zierikzee, maar om elf uur zouden we ook weer wandelen, daar wilde ik natuurlijk ook weer bij zijn.

Het fietsen was best fijn en de wind zoals hij hoort te zijn, heen tegen en terug mee, ik was blij dat ik me warm had aangekleed en de regen liet me gelukkig links liggen.

Thuisgekomen had ik nog net een half uurtje voor een bakje koffie en daarna weer aan de wandel. Het leek wel een triathlon, al heb ik het zwemmen maar achterwege gelaten.

Een wat kleiner groepje deze keer, maar dat mocht de pret niet drukken, het was weer gezellig.

Thuis was het tijd voor soep en de was was inmiddels klaar dus die kon ook weer in de wind, weinig stil gezeten deze dag. Ook nog een cake gebakken en de was weer in de kast. Energie genoeg, soms weet je ook niet waar het vandaan komt, maar het voelt dan wel lekker. Oh en ik heb ook de vlag nog uitgehangen, het was er tijd voor vond ik, maar nu hangt hij alweer in de regen...

Ria Zaterdag 24 Februari 2024 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Je blijft zo wel goed in beweging en onder de mensen.

Renesmurf, (URL) - 24-02-’24 20:49
Sjoerd

Na zo’n dag is het ook goed slapen neem ik aan…

Sjoerd, (URL) - 25-02-’24 07:34
ria

Ja! Heerlijk geslapen!

ria, (URL) - 25-02-’24 07:57
Jan K. alias Afanja

Zo lang het zulk grijs en nat weer blijft, kom ik niet echt aan mijn fotokuiers. Ritjes op de hometrainer helpen om het gebrek aan beweging te compenseren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-02-’24 11:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.