Toen en nu

Het is raar, want in de periode dat ik ze maakte vond ik ze heel mooi en zo knap ook dat ik dat kon en ik liet ze ook vaak zien, geen idee meer of ik net als nu alles plaatste, ik ga er ook niet naar zoeken want ik schaam me er bijna voor en de lelijke foto's die ik ervan maakte, echt erg.

Op facebook laten ze dan iets van 10 jaar terug zien en dan kan je daar zelf het nu bij plaatsen, best leuk natuurlijk en vandaag deed ik dat omdat ik die van gisteren qua vorm en ja, ik weet niet hoe ik het uit moet leggen, maar ik vind ze op elkaar lijken. Die van gisteren is wel vier keer zo groot, dus dat scheelt ook. Nu ja ik kleur vrolijk verder en misschien worden ze nog wel mooierder dan nu.

Hard gewerkt vandaag! Er komt een drukke week aan en dan moet ik me niet druk hoeven maken om huishouden, dus we deden boodschappen, zodat er eten en drinken is, schone bedden, alle was gedaan en droog in de kast (zonder droger), maar eerst hebben we nog weekend! En de lente is al begonnen!

Ria Vrijdag 01 Maart 2024 at 5:20 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Kijk maar uit, straks kom je nog tijd tekort.

Sjoerd, (URL) - 01-03-’24 20:50
Ria

Hahaha, nee hoor, maar last van verveling heb ik gelukkig nog niet.

Ria, (URL) - 01-03-’24 20:58
Irene

Ja de nieuwe is interessanter, er gebeurt daar veel meer maar voor die ‘oude’ zou ik mij zeker niet schamen (als ik zoiets kon). Die is ook mooi en bijzonder.

Irene, (URL) - 01-03-’24 21:56
ria

@irene, bijna staat er he ;-)

Ik kreeg ook altijd fijne reacties, maar nu vind ik het toch wel primitief en dat is het ook natuurlijk. :—)

ria, (URL) - 02-03-’24 08:41
Jan K. alias Afanja

Ik geloof niet dat het reden is om je voor oudere werken te schamen. Het betekent dat je een ontwikkeling hebt doorgemaakt en dat je tekeningen rijker zijn geworden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’24 10:09
John

Foto’s van 10 jaar geleden zijn niet meer te vergelijken met foto’s van nu. De techniek is zoveel vooruitgegaan.

John, (URL) - 03-03-’24 09:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.