Op zondag

Lekker vroeg op en het was droog, dus begon ik de zondag met een fijn lang rondje, dan had ik dat vast maar te pakken. Er waren blijkbaar meer mensen die zo dachten, fietsers, hondenuitlaters en gewone wandelaars, als ik het zo zeg lijkt het veel, maar het waren er misschien een stuk of tien.

Ik zocht de Goudmijnweg weer eens op, je moet even klimmen met behulp van een paar plankjes want er liepen ooit weleens koeien, maar die heb ik daar al jaren niet gezien.

De wilgen worden volop geknot, deze blijkbaar ook net, ze staan daar met z'n tweetjes alle jaargetijden erg mooi te zijn.

Alles bij elkaar toch bijna acht kilometer dus mijn zondagse stappen waren wel gezet.

Ik kleurde nog wat maar dat wilde niet erg vlotten.

Petra weet nu wat het is maar mag het niet verder vertellen heb ik gezegd, dat is wel een beetje raar want zelf vertelde ik het onder het wandelen ook weer tegen iemand, hahaha het is allemaal wat, waar het hart van vol is loopt de mond van over zullen we maar denken. Mei duurt best nog lang, gelukkig maar.

Ria Zondag 03 Maart 2024 at 6:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Houd het maar spannend….

Sjoerd, (URL) - 04-03-’24 07:23
Jan K. alias Afanja

Als je het niet aan de grote klok wilt hangen, mag je het me best mailen. Ik zeg verder niks!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-03-’24 10:28
Ria

:-D :-D

Ria, (URL) - 04-03-’24 20:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.