Bar

Zaterdagochtend, broodochtend. De zon scheen, ik was vroeg en stapte op de fiets, voor de zekerheid zette ik toch mijn muts op en deed handschoenen aan, gelukkig maar. Zijwind, het ging eigenlijk best ook al waaide het behoorlijk en omdat ik voor Mir ook een broodje had gehaald besloot ik dat gelijk maar op Scharendijke te brengen. Het werd een barre tocht, hahaha brrr windkracht 5 tegen, hagelstenen, Mir was er nog niet (dat had ik kunnen weten) .... maar na een bezoekje aan de PLUS had ik windje meeee.... best mooie wolkenluchten onderweg, maar te koud om mijn wanten uit te doen

Van wandelen kwam niets zodoende, ik was te laat en aan koffie toe.

Vanmiddag ruimde ik mijn kamertje eens op, best nodig, alles weer eens netjes leggen en wat nieuws ophangen, gewoon zomaar een beetje rommelen eigenlijk.

Ria Zaterdag 23 Maart 2024 at 6:55 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

gewoon wat rommelen kan best fijn zijn en een tevreden resultaat opleveren. Wij werden vanmiddag ook even overvallen door een regen met hagelbui. Drijfnat en ijskoud op tijd van 100 meter…

Sjoerd, (URL) - 23-03-’24 19:44
Jan K. alias Afanja

Het was prima weer voor een mijn rustdag. En vandaag lijkt het goed weer te worden om binnenshuis wat foto’s te maken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-03-’24 09:27
John

Het was gister in vergelijking met donderdag echt koud ja. Ik was voor het eerst blij met de jas die ik van mijn schoonvader kreeg.
Ik zie dat je al een bezorgdienst aan het opzetten bent voor het brood :P

ot: er komen uiteindelijk bedrijven om de zooi op te halen. Alles moet echter uitgezocht worden. Er liggen ook veel kostbare spullen van haar moeder tussen de troep, en veel foto’s en papierwerk.

John, (URL) - 24-03-’24 09:27
ria

@john. Haha ja op de fiets, ik moet er niet aan denken.
Oh, ja dat is belangrijk om even goed uit te zoeken, een emotioneel karweitje ook, valt niet mee zulke dingen.

ria, (URL) - 24-03-’24 09:54
Dhyan

Leuk zo’n fietsroute op het eiland (op kaart te zien) en 17 kilometer per uur is toch nog een respectabele snelheid bij zij- en tegenwind.

Dhyan, - 25-03-’24 09:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.