Zegt het voort

Toen ik vanmorgen mijn retourpakje in Zierikzee bracht merkte ik al dat het drukker werd. Komend weekend Pasen, één van de drukste weekenden van het jaar. Ik was met de auto en besloot gelijk maar zoveel mogelijk boodschappen te doen. Lidl, vleesboerderij, PLUS, morgen nog de biologische groentenboer en dan komen we de Pasen wel door., al zal de winkel dan ook nog wel geopend zijn.

 

Vanmiddag een rondje Lillo op het gemakje, eigenlijk wilde ik wat verder maar ik kwam niet op gang, zag op de fazanten na ook niets leuks, je hebt van die dagen.

Het ruilen van de schoenen is keurig geregeld, ik mailde of het echt nodig was dat ik nu eerst moest wachten tot mijn retour daar gearriveerd was en het geld teruggestort, eer ik een half maatje groter kon bestellen, het was tenslotte hun fout en ik had geen zin eerst twee paar te kopen. Ik kreeg gelijk een mailtje terug, met

'wat vervelend' Graag verneem ik wanneer het pakket is afgegeven bij een UPS punt - ik zal dan de retour manueel verwerken om verdere vertraging te voorkomen.

Geld was ook gelijk al terug gestort en de bestelling alweer geplaatst. Kortom, ik ben zeer te spreken over KEEN. Heerlijke schoenen met een missie.

Zegt het voort.

Ria Dinsdag 26 Maart 2024 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Hans

Dat is dan keurig geregeld met de schoenen.
De dagen voor Pasen is het zeker druk in de winkels.
Ze zijn wel leuk de fazanten, lopen hier ook in het park. Hans

Hans, (URL) - 26-03-’24 21:58
Sjoerd

Dat lijken me fijne schoenen om mee rond te lopen.

Sjoerd, (URL) - 27-03-’24 07:36
ria

Dit wordt mijn 3de paar sandalen, dan denk ik ‘s zomers weleens, als ik sokken aan doe kan ik ze toch ook gewoon in de winter aan… maar dan hen ik de Hanwag halux ook heel fijn , maar ik denk eraan om als die op zijn ook op Keen over te stappen. Eerst maar de zomer.

ria, (URL) - 27-03-’24 08:26
Jan K. alias Afanja

Zo weinig als ik de laatste tijd loop, kan ik de rest van mijn leven toe met de huidige stappers, denk ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-03-’24 10:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.