Keuzes

Alweer redelijk vroeg op stap vanmorgen, de zon scheen en er stond een koude noordenwind, het voelde echt gezond, lekker doorgestapt. Wandelen is goed voor alles! Hoe rot je je ook voelt, ga naar buiten! (voor wie het nog niet wist)

Joop zit te hannessen met zijn rolstoelen, te zwaar, niet handig voor binnen, handmatig te zwaar voor buiten, pas als je zoiets nodig hebt blijken de verschillen en meestal kom je daar al doende achter.

Er zijn natuurlijk mensen die erin gaan zitten en zich alleen maar vooruit laten duwen, maar hij wil dat graag zelf doen, ook binnen. We hebben een huisarts in een rolstoel en die heeft hem geadviseerd waar hij het beste mee is (net nu we weer een nieuwe hebben) en zo een heeft hij nu op marktplaats gekocht in Leerdam. Mir rijdt want dat is tever voor Joop alleen en ik durf niet. Ik had een oproep op facebook gezet, mensen genoeg die niets te doen hebben denk ik dan, even een stukje rijden en iedereen blij, maar goed, niet meer nodig.

Kleurtjes besteld vanmiddag er waren er nogal wat bijna op, dus ik vulde online een bestelling in zoals ik dacht dat het wel kon, van sommige kleuren twee, de meeste één, maar ja ook de kleurtjes worden duurder blijkbaar (€3.78 p.st.incl.btw) want mijn mandje was voor ruim €250 gevuld. Van alle tweetjes heb ik toen maar eentjes gemaakt en ook nog een paar kleuren gewist, zodat ik in elk geval boven de transportkosten bleef. Ik kan dan niet zomaar  lukraak op het bestelknopje drukken, dat is me te gortig, dan over een halfjaar maar weer een mandje.

Ria Zondag 21 April 2024 at 5:49 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Mijn god wat zijn die kleuren duur geworden, maar goed, dan heb je ook wat. En een hobby mag geld kosten.

Sjoerd, (URL) - 21-04-’24 20:57
Jan K. alias Afanja

Je foto’s zijn mooi, maar de temperaturen te laag
Je tekeningen zijn mooi, maar de potloodjes te duur
Gelukkig hebben we nog wat klein leed om over te mopperen. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-04-’24 12:00
ria

Haha :-D

ria, (URL) - 22-04-’24 13:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.