Licht

We waren ruim op tijd in het ziekenhuis, en nr1 werd al naar buiten gereden. Koffie was er nog niet dus dat viel een beetje tegen anders hadden we eerst nog een bakje kunnen doen, nu werd ik meegenomen naar de druppelkamer waar nog drie andere dames ook gedruppeld werden. De dame voor mij had ook twee plakkertjes op haar voorhoofd, dus die deed ook twee ogen en telde zodoende ook voor twee. 

Wachten duurt lang, een kwartier per oog ongeveer, toch anderhalf uur inclusief die van mij. Gelukkig was er om 9uur wel koffie voor Inge, uweetwel.

Nou en dan hebben ze je geopereerd wat erg meeviel en dan gaan ze flink met tape tekeer zodat je nog niets ziet als de wereld weer wat lichter wordt, wand dat wordt hij! Ik zie het verschil nu al, met alleen rechts want links doet nog niet zo mee, maar typen zonder bril deed ik eigenlijk nooit meer en nu een-ogig met kap.

Vannacht slapen met dat ding en daarna voorzichtig aan, niet tillen en bukken enzo, een mens bukt wat af dat merkte ik gelijk toen ik eenmaal thuis mijn sokken op wilde rapen

Ria Vrijdag 10 Mei 2024 at 5:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Irene

Indrukwekkend!

Irene, (URL) - 10-05-’24 19:12
Margo

Je lijkt wel een alien! :-D Was je helemaal onder narcose, of hoe ging dat? Hoop dat je kunt slapen met die kikkerogen! En dat je echt veel beter ziet. Mogen die kapjes morgen af?

Margo, - 10-05-’24 19:20
Sjoerd

Whow, ik lig vannacht compleet wakker van die onderste foto… We wachten af.

Sjoerd, (URL) - 10-05-’24 22:18
Jeanne

Gelukkig lach je erbij!

Jeanne, (URL) - 10-05-’24 23:03
Jan K. alias Afanja

Fijn dat het goed gegaan is. Sterkte met het herstel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-05-’24 13:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.