Beleving

Oh kijk, dacht ik vanmorgen, het huisje van Gerrit is geschilderd! Nog geen seconde later realiseerde ik me dat dat natuurlijk mijn nieuwe heldere kijk op alles was, hoe kon het ook anders. Hoe leuk om even later te horen dat het werkelijk geschilderd is. 

Onze schilder schoot lekker op vandaag, morgen hopelijk weer zodat misschien eind van de week de boel klaar is, alhoewel haastige spoed natuurlijk niet goed is en ik blij zal zijn als de steiger met Beleef Zonnemaire komende zaterdag weg is.

 Na mijn wandeling was ik daar de rest van de dag wel zoet mee. Ik wil ook vooral laten zien hoe leuk het is dingen anders te laten zien, want een mooie lijst doet al zo heel veel en ook een passe partout kan een tekening er heel anders uit laten zien. Ik heb een beginnetje maar eind van de week kan alles alweer anders zijn, voor mij is het dan ook een paar dagen alleen maar kijken, af en toe weer eens wat verhangen, of weer iets anders in de lijst, dat duurt gewoon de hele week, ik kan daar ook niks aan doen.

Nu ik de stand van mijn pc weer terug gezet heb naar 100% i.p.v. 125% lijkt de grootte van mijn blogletters wel erg klein eigenlijk, vinden jullie dat ook? Moet ik daar iets aan veranderen, zou dat beter zijn?

Ria Maandag 13 Mei 2024 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Ellen

Wat woont Gerrit daar in een mooi gebied. Wel afgelegen lijkt mij. Je lettertype is wel klein maar ik zoom gewoon wat uit.

Ellen, - 13-05-’24 20:21
Ria

Gerrit is inmiddels overleden, maar zijn naam zal wel voor altijd verbonden blijven met het prachtige gebied, het was een bijzonder mens.

Ria, (URL) - 13-05-’24 20:59
Hans

Ik heb mijn scherm ook op 120% staan. leest wat makkelijker.
Gelukkig kan ik wel genieten van het mooie weer. Hans

Hans, (URL) - 13-05-’24 22:24
Sjoerd

Voor mij mag het ook wel een ietsje groter met die lettertjes. Mooi dat je zicht een stuk verbeterd is,

Sjoerd, (URL) - 14-05-’24 07:55
John

Ik heb de browser gewoon op 100% staan en kan het heel erg goed lezen.

John, (URL) - 14-05-’24 10:15
Jan K. alias Afanja

Fijn, die heldere blik op de wereld!

Ik kan je blogjes nog steeds lezen. Maar vergeleken met mijn eigen weblog heb je wel erg kleine lettertjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-05-’24 15:19
Margo

Groot zat op mijn iPad hoor, en als ik ze wil vergroten gebruik ik mijn duim en wijsvinger.

Margo, - 14-05-’24 22:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.