Beleving

Dat was met het dagje weer wel, erg leuk! Ik heb weer genoten.

Veel mensen die toch ook even bij de portretten kwamen kijken waarvan ik er een deel binnen en buiten had gehangen, een groot succes en de meest bekende dorpelingen werden wel direct herkend. Het blijven tekeningen van mijn hand natuurlijk en het zijn nu eenmaal geen foto's.

 Voor twaalf uur keek ik even bij een paar waar ik wel even wilde kijken want de rest van de middag ben je dan wel thuis.

Digna had haar dubbelleven in foto's uitgebeeld, ze was er nog druk mee toen ik even ging kijken. Haar leven hier op Zonnemaire met haar mooie groente/bloemen tuin en haar leven in Amsterdam als filmmaakster en natuurlijk had ze ook haar gouden kalf meegebracht. Zij opende even later de tentoonstelling van de dorpelingen in de kerk.

Ook keek ik even in de tuin van Inge die ook een paar tekeningen van mij had opgehangen, erg leuk!

Het was verder weer een erg gezellige middag, zoals altijd vind ik het dan jammer dat ik niet met iedereen even een praatje kan maken en mensen soms zomaar weglopen, jammer.

Vanavond aten we met Suus en Bert (die vandaag ook jarig was) een hapje bij de Smisse, ook al erg gezellig.

Morgen meer, of niet.

Ria Zaterdag 18 Mei 2024 at 9:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Margo

Ik vind het knap dat je de mensen goed gelijkend en herkenbaar weet te tekenen!

Margo, - 18-05-’24 22:51
Sjoerd

Dat heb je heel mooi gedaan Ria…

Sjoerd, (URL) - 19-05-’24 07:29
Jan K. alias Afanja

Mooie dat het weer een geslaagde dag was. En leuk dat je portretten werden herkend. Dan heb je het weer niet slecht gedaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-05-’24 11:09
Ellen

War leuk en knap gedaan Ria. Zelfs de presentatie op de pallets geeft een lekker stoer beeld. Ook jij staat daar leuk op. Heb je dat zwart/witte schilderij ook getekend ? Of is mij iets ontgaan.

Ellen, - 19-05-’24 15:24
ria

Dat is geen schilderij Ellen dat is een foto van de schuur die hie vroeger stond. Met speciale gelegenheden ,et ik hem buiten..

ria, (URL) - 19-05-’24 16:14
Hans

Leuke portretten, ik sta er niet tussen, anders had ik me wel herkend. Hans

Hans, (URL) - 19-05-’24 21:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.