After Beleving

Kunst en ook veel tuinen bij Beleef Zonnemaire afgelopen zaterdag.

Ooit had ik ook best een Beleeftuin, met vooral veel gras, maar ook met leuke hoekjes. Ik vind het weleens leuk om nog een keer te laten zien.

Ik ben nog niet helemaal uitbeleeft zoals jullie merken, want ik vergat ook nog te vertellen dat meneer Voorzaat op bezoek kwam. "Hoog bezoek" zei ik en hij glimlachte eens, hij keek eens en zei niet zoveel en ik was ook eigenlijk wel wat beduusd, dus het gesprekje was kort. Er komt een expositie vertelde hij, ik ben alleen vergeten waar, kortom het draaide meer om hem, dan waar hij naar kwam kijken. Maar ja misschien ook wel mijn eigen schuld.

Vandaag weer met een tekening begonnen, ook dat is anders met mijn nieuwe ogen, heel anders en best even wennen. Anders lag ik bijna bovenop mijn papier en nu moet ik wat afstand houden, dus ook mijn houding moet anders zijn, dat zal zeker wel beter zijn, maar wel wennen, ook dat komt goed.

Ria Maandag 20 Mei 2024 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Renesmurf

Een lekker mooie groene omgeving, fijn om doorheen te wandelen.

Renesmurf, (URL) - 20-05-’24 21:49
Sjoerd

Dat was wel een tuin met veel meer werk. Meneer Voorzaat maakt ook mooi werk, maar dan anders…

Sjoerd, (URL) - 21-05-’24 07:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.