Alarm

Eigenlijk wilde ik gaan fietsen vanmorgen, maar het was somber en koud en later ging het steeds harder waaien, dus ik gaf het fietsen maar op en maakte een fijne wandeling. Er was bijna niemand in de polder en de vogeltjes floten alarm als ik in de buurt kwam. De vlieren beginnen nu ook al te bloeien.

Vanmiddag reden we nog eens naar Goes, het autorijden bevalt me nu ook stukken beter, ik had het eerder moeten doen, zoals zovelen zeggen. Nog een paar boodschappen op de terug weg en de dag zat er alweer bijna op. 

Koken en nog gauw een was in de machine, de zon schijnt nog en morgenmiddag alweer regen, zodat het morgenochtend gelijk aan de lijn kan, of misschien straks nog, lakens moeten glad blijven.

De lift is een uitkomst, morgen komen ze de kussens verwisselen in de goede kleur en er valt ook steeds een onderdeel naar beneden als hij de bocht om gaat, dat is ook niet de bedoeling.

Ria Woensdag 22 Mei 2024 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Renesmurf

En nu is het hagelnieuw, en voor je er erg in hebt ben je er zo aan gewend.

Renesmurf, (URL) - 22-05-’24 21:26
Sjoerd

Zo komt alles op zijn pootjes terecht…

Sjoerd, (URL) - 23-05-’24 07:20
Jan K. alias Afanja

Mooi dat alles in orde is met zowel de lift als jouw ogen. Het is toch altijd even afwachten of het allemaal goed uitpakt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-05-’24 16:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.