Tevreden

Met Beleef Zonnemaire loopt er ook altijd een fotografe door het dorp om de boel vast te leggen dat doet ze prima en ze maakt de prachtigste foto's van alle mensen, ik word er altijd een beetje ongemakkelijk van, maar de twee foto's die ik tegenkwam zijn wel leuk. Allebei maar hier. 

Ik vergat nog te vertellen dat ik 's morgens voordat het feest begon ik mijn lippen knalrood had gemaakt.  Vanwege de staar operatie mocht ik niets op mijn ogen smeren en mijn lippen waren schraal aan de randen, ik loop al weken in te vetten, dus ik dacht 'ik maak ze eens rood' dat leid af :-D

Op de fiets naar Inge en Digna die niets zeiden, dus ik vertelde zelf dat dat kwam omdat ik niets aan mijn ogen mocht doen, "Je kan het hebben hoor" zeiden ze allebei, ik had er wel lol om eigenlijk. Op de foto's die pas 's middags gemaakt werden is het alweer bijna verdwenen.

Vanmorgen kwam de liftenmonteur om de dingen die nog moesten gebeuren af te maken en de stoelkussens hebben nu geen zandkleur, want er was wel de goede kleur geleverd, maar nu hebben we beige, beter!

Vanmiddag voor controle naar de neuroloog waar we een goed gesprek hadden, daar zijn controles voor. Joop maakt schema's van wat hij voelt en doet per dag, dat kan hij goed en daar heeft ze wat aan, dat zag ik wel. Het ligt ook een beetje aan de specialist die je hebt of dat nuttig is, er zijn er denk ik ook die het naast zich neerleggen en het alleen bij vragen houden, dat weet ik verder ook niet natuurlijk, maar wij keerden tevreden huiswaarts.

Ria Donderdag 23 Mei 2024 at 6:35 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

En een tevreden mens is een gelukkig mens…

Sjoerd, (URL) - 23-05-’24 20:30
Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s je staat er prachtig op.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-05-’24 10:15
Ria

Dank je Jan! Ook complimenten voor de fotografe natuurlijk.

Ria, (URL) - 24-05-’24 12:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.