Verbouwing

In 2021 maakte ik de boel eens grondig schoon en stapelde opnieuw de stenen, vandaag haalde ik ze daar weg en stapelde ze een stukje verderop opnieuw. Nu kan de wingerd mooi naar beneden groeien. Hij heeft pas gebloeid, vorig jaar was dat een bende van jewelste en moesten de planten toch verzet worden.

Nu staat alles een beetje in het midden. Joop kan er langs en tussendoor, ruimte zat en het staat ook weer leuk. Sjouwen met tegels en stenen, ik haalde het steekwagentje erbij maar ja soms moet je toch even tillen...en die grote tegels zijn best zwaar. Joop was een rondje met de scootmobiel gaan doen, dan begin ik meestal aan zulke dingen die dan al een tijdje aan het broeden zijn.

Gisteren in de polder zag ik ook al ergens een soort Eco kathedraal ontstaan, er leeft en woont wel van allerlei (on)gediertie tussen die stenen. Vandaag veegde ik veel weg, hele kolonies pissebedden, duizendpoten, spinnen, maar weinig slakken hier.

Ria Zondag 02 Juni 2024 at 7:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Margo

Lekker groen is het al bij jullie achter! Heb je geen oud stuk hout liggen, een mooie plank of zo? Dan zou je de stenen als onderstel kunnen gebruiken voor een bankje voor je planten. Wij hadden vanmiddag waarachtig weer eens zon!

Margo, - 02-06-’24 22:03
Sjoerd

Dat ziet er weer gezellig en uitnodigend uit.

Sjoerd, (URL) - 03-06-’24 07:09
Ellen

Lekker terras zo . Nu de zon nog.

Ellen, - 03-06-’24 09:57
Peter Wouda

Wat leuk, de foto van de gestapelde stenen in de polder! Weet je wie dit gemaakt heeft? En waar is dit? Ik zou graag in contact komen met de maker van dit bouwwerk, en horen of dit geïnspireerd is op Le Roy (kan bijna niet anders…)

Peter Wouda, (URL) - 06-06-’24 11:44
Ria

Dag Peter, wat leuk. Zou je me een mailtje willen sturen dan leg ik e.e.a. uit..

info@riavanfelius.nl

Ria, (URL) - 06-06-’24 12:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.