Plaatjes

Eerst (na een rondje) nog wat in de verbouwde tuin gerommeld vanmorgen, nog wat dingen verzet, nog wat verplant, nog wat met de stenen veranderd, maar nu geloof ik wel dat het af is.

Vanmiddag eens naar de orchideeen bij Bommenede gewandeld met mijn nieuwe toestel natuurlijk, het is nogal wennen hoor ik moet ook 'het boekje'er nog eens op nakijken en iemand had het ook over You Tube, daar ook eens neuzen voor tips. Want zoveel foto's en er moeten er ook gelijk heel veel in de prullenbak, dat moet anders kunnen.

Maar de orchideeen waren weer prachtig, de rietorchis en de bijenorchis daarvan waren er heel veel

Linken werkt nog niet ik doe het handmatig in de html best omslachtig maar bij deze kon ik het niet laten.

Het is ook al laat, we schoven net ook nog aan de aanschuiftafel aan. Heel gezellig met de buurman zitten kletsen, dat komt er anders niet zo van.

Ria Maandag 03 Juni 2024 at 9:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Sjoerd

Beetje oefenen met het toestel, dan moet het toch lukken. Ik las dat op de automaat de meeste tijd er hele mooie foto’s uitkomen.

Sjoerd, (URL) - 04-06-’24 08:57
Jan K. alias Afanja

Niks mis met jouw foto’s, lijkt me. Hoe meer foto’s je maakt, hoe meer je ook weggooit, is mijn ervaring. Iets meer tijd nemen voor elke foto scheelt vaak al.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-06-’24 09:51
ria

Ik heb graag het idee dat ik iets bijdraag aan het resultaat ;-)

ria, (URL) - 04-06-’24 10:41
ria

@jan, ik ben erg tevreden hoor.

ria, (URL) - 04-06-’24 10:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.