Stemmen en bakken

Eerst naar het stembureau vanmorgen waar mijn lieve buurvrouw achter de tafel zat. Een ochtenrondje was al gedaan.

Bij binnenkomst in de hal hangt daar mijn tekening, er stonden mensen bij te kijken, ze vonden hem mooi en ik vertelde trots dat ik dat getekend had. Gaf ze een kaartje en ze zouden eens kijken. Deze hangt daar nogal alleen en ik heb aan Marlene, de beheerster van het dorpshuis gevraagd of er nog twee bij mogen, dat mag, nu nog twee haakjes. :-)

Daarna bakten we arbikozentaart, ik ben dan constant aan het poetsen, Joop morst vanalles en ik kan niet tegen rommel in de keuken, dus af en toe help ik en tussendoor poets ik, straks eens proeven.

Het was een drukke dag verder, veel gelopen, nog een paar tekeningen weggebracht, bij de mensen die ik getekend had, onder andere bij mijn lagere school onderwijzer die in zijn tuin bezig was en gezellig even zitten kletsen. Iedereen vind het dan toch wel leuk.

Daarna nog maar een rondje, het was heerlijk weer en lekker om buiten te zijn, in de tuin zitten daar heb ik dan geen zin in.

Ria Donderdag 06 Juni 2024 at 7:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Margo

Hier was het eigenlijk tot een uur of 4-5 bewolkt, maar wel zwoel. Ook gestemd, bij ons hing niet zo’n mooie tekening. Ik heb dat ook in de keuken, tussendoor opruimen, in de vaatwasser en schoonmaken. Hoe was de taart?

Margo, - 06-06-’24 19:56
Sjoerd

Mooi toch, zo’n welgevulde dag…

Sjoerd, (URL) - 06-06-’24 20:07
Ria

@Margo Heerlijk!

Ria, (URL) - 06-06-’24 20:31
Renesmurf

Het is ook te fris om te zitten, lekker bezig zijn wil prima nu. Het stemmen is weer gedaan, ze kunnen er weer vijf jaar tegen.

Renesmurf, (URL) - 06-06-’24 21:40
Jan K. alias Afanja

Hier was het zwaar bewolkt met onweer gistermorgen. ‘s Middags brak de zon door.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-06-’24 13:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.