Polderdingen

 Vanmorgen gelijk na de thee op stap, het was nog heerlijk rustig in de polder op een paar wielrenners na. Tot mijn grote verrassing bloeit het vlas al! Over een paar dagen nog eens kijken al kom ik er daar niet zo makkelijk dichtbij, maar de kleur blijft ook van ver bijzonder. 

De dijken hebben blijkbaar een nieuw maaibeleid, op sommige plaatsen zijn er maar enkele stukken gemaaid en een stuk verderop weer bijna de hele dijk. Heel Nederland krijgt bloemendijken hoorde ik een paar dagen geleden op het nieuws, was het maar waar!

 Hier zitten de aardappels pas in de grond, over een dag of tien alweer de langste dag, dan gaan we alweer afbouwen...

Twee uur en ruim 9km later was ik weer thuis, tijd voor koffie. Vanmiddag een tekening af gemaakt en hier en daar geplaatst, altijd leuk.

Ria Zondag 09 Juni 2024 at 7:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Ik heb het idee dat we een aantal maanden hebben over geslagen…

Sjoerd, (URL) - 09-06-’24 20:26
Renesmurf

Het Sterrebos alhier staat er weer prachtig bij, wat is alles groen en vol nu, heerlijk. Dit, tot en met de zomervakantie, is de mooiste tijd van het jaar.

Renesmurf, (URL) - 09-06-’24 21:20
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie, strakblauwe lucht had je tijdens je wandeling. Hier was het gistermorgen even helder, maar rond koffietijd begon het alweer te betrekken.
Voor vandaag staat er urenlang (mot)regen op het programma. Het kan dan wel de mooiste tijd van het jaar zijn, er valt maar weinig van te genieten met het weer van de laatste tijd..

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-06-’24 09:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.