Overleven

Vorige week met het versjouwen van de stenen was ik eindelijk zover om hem weg te gooien, samen met de geraniums die ik zonder te kijken al in de kliko had gekieperd. Maar deze ging me toch aan het hart, dus ik keek nog eens goed en ik zag een 'dingetje' iets van leven en de stam daar was niet dood.... ik peuterde hem voorzichtig uit de veel te grote pot in de veel te natte aarde, gaf hem nieuwe droge aarde en een kleine pot. Het puntje wordt al groter, de aarde is alweer net zo nat, dat vergeet ik dan weer om hem even droog te zetten vandaag, maar hij doet het! De Tibouchina. Nu maar afwachten of het nog iets wordt.

Het kletterde al volop op het Velux raam vanmorgen dus ik draaide nog maar eens om, wel een rondje na de thee in mijn fijne grote gele regenjas.

Verder gekleurd en nog even op de fiets naar Brouw, net op tijd, want even later goot het weer.

Ria Maandag 10 Juni 2024 at 6:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Ellen

Hier de hele dag regen. Vanaf vanavond 7 uur met windvlagen. Lijkt wel herfst. Ik heb de c.v. aan gezet.

Ellen, - 10-06-’24 19:50
Ria

Ja het begint echt op overleven te lijken hè.. :-(

Ria, (URL) - 10-06-’24 21:45
Jan K. alias Afanja

Ook hier heeft het gisteren de hele dag geregend. Dat leverde in totaal 47,7 mm op. Wat mij betreft zijn we nu wel aan zon, warmte en droogte toe nu.. Daar zullen we echter nog zeker een week of drie op moeten wachten (als het niet langer is …)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-06-’24 09:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.