Het gaat

"Hoe gaat het met je?" Goed hoor, maar nu ben ik een beetje moe , hard gewerkt vandaag, gefietst en gelopen, gewassen en gevouwen, gekookt en opgeruimd en ik heb ook een rare vlek op mijn been. Vorige week al, ik heb foto's naar de dokter gestuurd, dat kan tegenwoordig, nog geen behandeling nodig, zei hij, wel goed in de gaten houden. En nu gaat hij niet weg, integendeel, hij wordt alleen maar paarser. Ik denk een tekenbeet, want geen jeuk, geen pijn, alleen maar die vlek, ook geen koorts ofzo.

Dus nu heb ik spijt dat ik niet vanmorgen weer een foto heb gestuurd, ik heb het net gedaan via dezelfde app. ik hoop dat er iemand kijkt, anders wordt het weer maandag. Snel erbij zijn zeggen ze, wat is snel....

En hoe gaat het met jullie?

Ria Vrijdag 14 Juni 2024 at 7:53 pm | | Standaard

zeven reacties

Sjoerd

Ach, ik begin ook aan alle kanten pijntjes te krijgen… Hoort waarschijnlijk bij het ouder worden.

Sjoerd, (URL) - 14-06-’24 21:49
Jan K. alias Afanja

Met mij gaat het goed. Ik krijg net als heel veel mensen een sik van het weer. Maar ja, dat is voor iedereen gelijk. Ik heb bewondering voor de duizenden mensen die vandaag in Fryslân in weer en wind de Slachtemarathon lopen. Ik vaar er wel bij, want Omrop Fryslân TV is er de hele dag live bij: https://www.omropfryslan.nl/nl/nieuws/16598583/live-kijk-hier-naar-de-slachtemarathon

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-06-’24 11:33
Irene

Hier prima. Roel had de afgelopen dagen enorm last van zijn oog, en vanochtend was het opeens bijna over, druppels hebben kennelijk toch geholpen. Hij heeft meteen je tekening opgehangen, ik stuur je een foto ;-)

Irene, (URL) - 15-06-’24 11:46
Dhyan

Naar een teek zou ik maar even op zoek gaan (zwarte punt in het midden) en verwijderen met een tekentang.

Dhyan, - 15-06-’24 12:20
Dhyan

https://checkjevlekje.nl/check-je-vlekje/

Dhyan, - 15-06-’24 12:23
Ria

Dat gaat over moedervlekken Dhyan en dat is het niet, ik heb wel de afbeelding gegoogeld en dan kom ik op een steenpuist, maar dat lijkt het me ook niet. .

Ria, (URL) - 15-06-’24 15:54
Dhyan

Ow sorry, ik zoek bij mankementen altijd even met google. Was zeker (weer) te gehaast en heb niet goed gekeken. Je kunt zelfs de afbeelding, geplaatst in je volgende blog, met Google picture met andere soortgelijke afbeeldingen op het net vergelijken. De meeste plekken die er op lijken jeuken en of zijn pijnlijk en dat heb je niet.

Dhyan, - 16-06-’24 09:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.