Gezond en wel

Kijk de tekening is in goede gezondheid gearriveerd en hangt mooi te zijn bij Roel en Irene (let vooral niet op de afgeplakte ramen)

Verder hadden we vanmorgen een aangewaaide duif, ze liet me keurig haar ringetje zien, Joop ving haar, want er zat al een zwarte buurtpoes op haar te loeren. De duif, een jong van dit jaar, bleek ergens in Noord Holland te moeten zijn dus die was aardig uit de buurt. Ze is opgehaald door een bevriende duivenmelker en wordt op transport gezet naar huis, dan mag ze het later nog eens proberen, alle begin is moeilijk.

Daarna snel door naar de wandelclub, het was in elk geval droog en zelfs de zon kwam af en toe te voorschijn, regen hadden we ook, van alles wat en koffie toe natuurlijk. Gezelligheid.

Vanmiddag nog even naar Zierikzee, maar dat deed ik lekker met de auto. 

Als toegift dan hier mijn puist, of wat het dan ook zijn mag, ik zie niet erg veel verbetering, gelukkig jeukt hij niet en doet ook geen pijn. Hij zit er nu ruim een week.

Ria Zaterdag 15 Juni 2024 at 4:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Je bent in ieder geval bezig geweest vandaag, dat is ook al wat. Ik ben geen dokter, dus de laatste foto zegt me niets

Sjoerd, (URL) - 15-06-’24 19:36
Jan K. alias Afanja

Je tekening is mooier dan die rode bult. Daar zou ik toch maar even door de huisarts naar laten kijken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-06-’24 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.