Bioboer

Gisteren zag ik ze al staan, vreemde karretjes met een soort surfplanken erop. Vanmiddag zag ik waar ze voor gebruikt worden. Ik liep hetzelfde rondje omdat ik bij de dokter mijn antibiotica kuur op moest halen.

De boer van dit perceel is (of wordt) biologisch, ook dat ben je niet zomaar. Op de wagentjes liggen twee personen op hun buik op de surfplank en ze trekken 'onkruid'  in elk geval iets wat niet tussen witloof hoort weg.

De wagentjes rijden heel langzaam en op zonne-energie. Het was een mooi gezicht, leuke dingen en er hoeft niet gespoten te worden. 'Gaaf hè' vond het witte shirt ook.

Van de pillen heb ik er al eentje op nu maar wachten tot het helpt, en wat ik er eventueel van krijg, want doxycycline heeft zelfs levens geruïneerd als ik het moet geloven, maar niet iedereen is hetzelfde gelukkig.

Ria Maandag 17 Juni 2024 at 7:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Renesmurf

Dat is de toekomst en dat is nu. Gelukkig maar.

Renesmurf, (URL) - 17-06-’24 21:42
Sjoerd

wat een werk zeg, dat lijkt me nu echt slaapverwekkend.

Sjoerd, (URL) - 18-06-’24 07:21
Dhyan

Ik had ze al vaker gezien. Op die manier kun je natuurlijk ook planten. Het lijkt me leuk werk, een vorm van mediteren zelfs.

Dhyan, - 18-06-’24 09:05
Jan K. alias Afanja

Dit staat me beter aan dan het spuiten van al die percelen met ‘gewasbeschermingsmiddelen’ zoals dat gif tegenwoordig heet.
Hopelijk slaat je medicatie aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-06-’24 09:22
ria

Selderij wordt zo geplant Dhyan.

ria, (URL) - 18-06-’24 10:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.