Verzetje

Vamorgen alweer zo'n spin tussen de aardappels, hier werd dat wat er niet tussen hoort er met wortel en al uitgetrokken, hij had al een hele bak vol. Op deze konden er ook wel drie zitten maar hij deed het alleen.

Hier is al dat spul te koop, wat een apparaten, een ploegvorendrukker, nog nooit van gehoord, maar de naam spreekt voor zich, best leuk om eens even te kijken. 

Toen ik bijna rond was kon ik mijn ogen niet geloven, het lijkt wel een flamingo, dat is gek en dan maar eentje dacht ik, misschien heeft hij iets en onderweg vertelde ik het al aan iemand, die vond het ook heel raar, dus ik naar de mevrouw die daar al jaren woont, we kennen elkaar.

'Heb je het al gezien', zei ik, 'er zit een flamingo in je tuin!' Ze keek me eens aan en zei, 'Oh, wat gek! Dat jij daar in trapt! Die is nep!" en ze moest vreselijk lachen. Die staat blijkbaar al jaren in haar tuin, vanaf de weg niet te zien, maar vanwege de springschapen verzet....

Daarna deed ik de stoep, vegen en mos enzo, Joop trainde, dat gaat goed. Vanmiddag wilde ik gaan fietsen maar het regende alweer, dus bleef ik lekker thuis.

Ria Dinsdag 18 Juni 2024 at 6:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Sjoerd

Hier viel het weer eens met bakken uit de lucht…

Sjoerd, (URL) - 19-06-’24 07:35
Dhyan

Wat woon je daar toch mooi.

Dhyan, - 19-06-’24 09:09
Jan K. alias Afanja

Geinig dat je die ‘flamingo’ na al die jaren voor het eerst zag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-06-’24 12:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.