Keus en hannes

Altijd die beslissingen, wat doe ik, welke kant ga ik op, soms weet je het gewoon niet. Ik had het eergister in de winkel al met de schoenen, echt lekker zaten ze (nog) niet, even wennen dacht ik, maar ze waren gewoon te groot. Te klein is niet goed, maar te groot moet ook niet, ik had ruimte aan alle kanten en dat gaat sllippen ook met dikke sokken.

De hoge korting deed me besluiten ze toch mee te nemen, stom natuurlijk, maar ik mocht ze altijd terug brengen, al kreeg ik dan wel een tegoedbon, ook goed, ze hebben leuke spullen.

Dus dat deed ik vanmiddag, ik keek natuurlijk gelijk of ik iets zag, dacht aan een jasje, maar nam uiteindelijk een ander paar schoenen mee, zondagse! en ze zitten heerlijk, geen twijfel mogelijk en bijna voor niks :-D

 Vanmorgenvroeg was ik al bij de kapper en vanmiddag vanwege de schoenen even in Zierikzee waar ik nog een oud klasgenoot tegenkwam en nog wat andere bekenden, dat was even gezellig. Daarna nog een rondje polder en nog wat ander gehannes, maar dat komt later nog wel..

Ria Donderdag 04 Juli 2024 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

zes reacties

Renesmurf

Ja, schoenen moeten in de winkel meteen goed voelen, de prijs moet er niet toe doen.

Renesmurf, (URL) - 04-07-’24 21:05
Sjoerd

Een schoen moet passen als gegoten toch… Het zal wel wennen werkt niet.

Sjoerd, (URL) - 05-07-’24 06:44
Ellen

Schoenen kopen is voor mij een drama. Zal ook eens op zoek gaan naar dat merk . Bij de 1ste foto denk ik aan een haarspeld bocht. En dat in Zeeland.

Ellen, - 05-07-’24 08:42
Jan K. alias Afanja

Alleen al om dat soort problemen te voorkomen, ben ik zo ongeveer de laatste die zijn schoenen online koopt. Ik wil ze eerste in de winkel passen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-07-’24 12:55
hanscke

Zitschoenen dus

hanscke, (URL) - 10-07-’24 14:19
Ria

Neee helemaal niet hoor, wandelschoenen ook! Ze lopen heerlijk!, maar ik heb ook heerlijke sandalen voor nu.

Ria, (URL) - 10-07-’24 16:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.