Onvoltooid

Geen idee wat er niet af aan is, maar ik kan me zo voorstellen dat Jaap vlak voordat hij overleed met het laatste bovenste lapje bezig was, de rode letters met een kroontje erboven, RTB 72 of zoiets staat er, dat zegt dan weer iets over Bert, geen idee.

Alle spullen van Jaap en Betsy worden opgeruimd, een heel karwei om zo'n kunstenaarshuis leeg te maken. Wij reizen binnenkort ook nog een keertje af naar Deventer om iets van Betsy, de nicht van Joop, uit te zoeken en misschien ook nog wel iets van Jaap.... we zullen zien. Best spannend ook weer zo'n reis, maar ik lig er nu in elk geval niet meer wakker van. We hoopten dat Joop dan zijn nieuwe rolstoel al zou hebben, maar daar ziet het nog niet naar uit, ook al spannend.

Er komt binnenkort ook nog een tentoonstelling van Jaap in CaroArtGallery ook in Deventer, dus wie weet als de reis goed bevalt en het weer een beetje meezit... want je moet het allemaal maar afwachten tegenwoordig. 

Ik heb nu wel een begeleiderspas en reis voor niets, dat scheelt. Niet dat ik daar een keer meer door op stap zal gaan, maar Joop ziet mogelijkheden en dan moet ik mee, want alleen gaat dat niet meer.

Ria Vrijdag 05 Juli 2024 at 6:27 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Een beetje spannend moet het leven wel blijven. Een reisje Deventer met de trein is tegenwoordig een heel avontuur.

Sjoerd, (URL) - 05-07-’24 20:36
Ria

Voor mij wel Sjoerd, al is de reis op zich erg gemakkelijk met na de bus maar één keer overstappen. Maar naarmate je ouder wordt en minder routine hebt wordt alles spannender. Zo ervaar ik dat tenminste. Joop niet hoor.

Ria, (URL) - 05-07-’24 20:57
Jan K. alias Afanja

Die doeken of lappen kunnen er best op door als laatste werk.
Ik ben benieuwd naar je ervaringen t.z.t.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-07-’24 10:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.