Peen

Een appje vanmorgen, 'zullen we komen' en dat kon zeker vanmorgen. Zo zaten wel al snel aan de koffie met Janny en Freek en Mir kwam ook nog  even aan fietsen. Hoe gezellig kan een week beginnen.

Kwart over twee een afspraak bij de neuroloog in Zierikzee. Minder Prednison en ze zou overleg hebben met de neuroloog in het Erasmus over de ervaringen/klachten van Joop, daar horen we nog van,....maar wel goed bezig met de oefeningen en Joop moet ook overleg hebben met de fysio over de eventuele vorderingen daar.

Op de terugweg even langs de fietsenmaker, fiets was klaar, beurt gehad, €72.50 afgerekend, dus ik zou verder naar huis fietsen, maar ik was het erf nog niet af of hij stopte er al weer mee... dan toch allicht de 'nieuwe' accu die ik afgelopen december kocht. Gelukkig was ik nog niet thuis en konden we met de auto weer verder.

Daarna nog een rondje gewandeld, lekker weer! Veel te zien, heel veel soldaatjes die voor nageslacht aan het zorgen waren, maar ik vond de Peen het mooist, voor vandaag dus alleen maar Peen.

Ria Maandag 08 Juli 2024 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Of het begin goed was weet in niet, ik zou me toch zorgen maken over zo’n elektrische fiets. Die fietsenmakers moeten tegenwoordig ook verstand hebben van elektriciteit.

Sjoerd, (URL) - 08-07-’24 20:49
Ria

De software was gereset en het zou nu dus alleen nog aan de accu kunnen liggen en die is pas een half jaar oud, dus nog garantie. Ik maak me geen zorgen hoor, waarom zou ik?

Ria, (URL) - 08-07-’24 21:16
Jan K. alias Afanja

Hopelijk komt het nu toch eindelijk goed met je fiets, want dit geeft toch geen prettig gevoel onderweg, lijkt me.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-07-’24 14:55
ria

Nee, ik ga er zo niet mee fietsen hoor.

ria, (URL) - 09-07-’24 15:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.