Leesbril

Ogen laten meten vanmiddag want een leesbril moet er toch wel komen, voor in de verte kan ook nog beter maar dat vind ik niet nodig, buiten draag ik nooit een bril.

Aardige meneer en we zochten er gelijk eentje uit, dit is de eerste die hij pakte, zat lekker, stond goed, paste goed bij mijn gezicht, nou dat werd hem dus. Nog wel een stuk of drie gepast maar ik vond deze ook gelijk ok. Kleur kan ook overal bij, nu maar hopen dat hij gauw klaar is.

Ik ging lekker op de fiets, het was druk in Zierikzee, geen strandweer en wel markt.

Blij met mijn bril fietste ik vrolijk weer naar huis, we aten preishotel daar was het weer voor.

Ria Donderdag 25 Juli 2024 at 6:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Ellen

Staat je goed. Ik moest leesbril en een bril voor veraf speciaal voor autorijden. Anders kwam ik niet door de keuring voor verlenging van mijn rijbewijs. Zie nauwelijks verschil met of zonder bril met autorijden. Op de fiets en verder buitenshuis draag ik ook geen bril.
Begrijp er niks van. Wel veel kosten moeten maken.

Ellen, - 25-07-’24 20:01
Ria

Jeetje, dat is balen, meestal gaat die keuring er toch maar om of je het openingetje ziet in een cirkel , bij mij tenminste…nu ja je hebt in elk geval je rijbewijs nog …

Ria, (URL) - 25-07-’24 20:35
Sjoerd

Goed kunnen zien vind ik toch wel een vereiste.

Sjoerd, (URL) - 25-07-’24 21:15
Ellen

Ik moest ook letters voorlezen vanaf een aantal meters. De test werd gedaan door de verpleegkundige van de huisartsen post. Ik denk dat je afhankelijk bent van de persoon die de test af neemt. Maar inderdaad mijn rijbewijs n9g maar wel duur betaald.

Ellen, - 25-07-’24 21:37
Jeanne

Goede keuze, Ria! Hij staat je goed. Het is weer een grens over, maar je gaat er veel plezier van hebben. Ik spreek uit ervaring, ha ha!

Jeanne, (URL) - 25-07-’24 22:44
Jan K. alias Afanja

Buitenshuis red ik me prima zonder bril, ook in het verkeer. Om het lezen wat makkelijker te maken, kan ik het nog altijd doen met een brilletje van de Hema. Die leesbril is weliswaar een stuk minder mooi dan de jouwe, maar dat vind ik voor mezelf ook niet nodig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-07-’24 09:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.