Polder en paling

Het was weer eens tijd voor een wandeling met de zaterdagochtendclub, we waren met z'n vijven dit keer en we hadden een prachtige route van ongeveer 9km.

Evert van de Smisse kwam op de scooter met water en appeltjes zodat we gezamenlijk de finish konden halen.

En aan de finish koffie met gebak, want Sandra die was jarig. Eigenlijk had ik dat vorige week ook moeten doen natuurlijk, de week daarvoor was ik al jarig maar toen waren we weg en vorige week had ik met het boodschappen doen appelflappen gekocht en bij huis al afgehaakt, zodat Joop eindelijk zijn appelflap kreeg. Nooit meer aan appeltaart trakteren  bij de club gedacht. Ik doe ook echt altijd alles verkeerd! Nu ja mijn beurt komt nog wel een keer.

Na een douchebeurt fietste ik naar Kerkwerve voor de jaarlijkse paling. Joop had geen zin meer want Max moest rijden en ik moest eerst nog pinnen want dat kan daar niet. Toch gezellig nog even rondgelopen daar en bij het Shantykoor gezeten... 

De paling was nog warm en paste net tussen de snelbinders, zijn ruggegraat was wel gebroken toen ik thuiskwam, maar dat deed niets af aan de smaak...

Ria Zaterdag 27 Juli 2024 at 7:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Maar ene paling…. Dan heb je net de smaak te pakken.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’24 06:54
ria

Nou het was een flinke Sjoerd, we hadden er een maal aan met z’n tweetjes.

ria, (URL) - 28-07-’24 10:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.