Blosjes en bloesjes

Van dit natuurlijke bomen hoekje in de polder maak ik 's winters vaak foto's omdat de 'dode' bomen dan mooi afsteken tegen watvoorluchtdanook, maar 's zomers zijn ze ook best mooi zag ik vanmorgen en totaal niet dood, wat ik wel wist natuurlijk  Dus daar maakte ik vanmorgen ook eens wat foto's van.

Daarna maakte ik mijn  tekening af waarvan ik het begin liet zien. Het ging lekker en ik kleurde er dagen vrolijk  op los alhoewel het ook best intensief kan zijn.

Toen ik daar net mee klaar was ging de bel en was er heel gezellig onverwacht familiebezoek op de thee. Lekker bijgekletst over het wel en wee van deze en gene stapte ze weer op de fiets en ik ook, maar dan de andere kant uit even om bananen op Scharendijke, het was al niet zo vroeg meer maar ik had best zin in nog even een fietstochtje. Eenmaal onderweg bedacht ik dat we uit eten gingen vanavond, het was immers de eerste maandag van de maand, dus ik appte Joop dat de kip terug in de koelkast moest voor morgen.

Het eten was weer om te smullen, vijf Hagenezen als aanschuivers, we deden het er maar mee en zij met ons.

Het was warm binnen en mijn wangen werden alsmaar roder, van de wijn en het fietsen daarvoor. Last had ik daar niet van maar je voelt het wel. natuurlijk.  De dames wapperden met hun bloesjes, vluchtten af en toe naar buiten, maar hadden dan weer geen blosjes...

Ria Maandag 05 Augustus 2024 at 8:16 pm | | Standaard

drie reacties

ria

Joop was in het begin ook steeds met zijn telefoon in de weer om zijn gehoorapparaat in te stellen op een app maar hij kreeg geen verbinding, dat ziet er ook niet erg vriendelijk uit natuurlijk. Doof slechtziend en slecht ter been , het wordt er niet eenvoudiger op.

ria, (URL) - 05-08-’24 23:15
Sjoerd

Die bomen vind ik ook nu maar echte sprieten. Uit eten op maandag is nooit weg natuurlijk, ondanks de warmte…

Sjoerd, (URL) - 06-08-’24 07:36
Jan K. alias Afanja

Veel bomen zijn ‘s winters eigenlijk mooier dan in de zomer’‘ Zonder blad tonen ze hun ware vorm en karakter.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-08-’24 10:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.