Super!

Marathons zal Joop niet meer lopen, maar we keken vanmorgen wel vol bewondering naar Siffan. We zijn er met z'n allen best van onder de indruk, wat een prestatie, wat een mens!

 Wij deden daarna samen weer een rondje, best veel auto's voor een zondagochtend maar Joop hoort ze aankomen, dus ik hoef niets te zeggen, ook al gaat hij niet net als ik altijd doe, in de berm staan. Nee hij neemt zijn ruimte zet zijn stoel op de rem en dan moeten ze maar zien dat ze ervoorbij komen. Als er niets in de weg is rijdt hij midden op de weg, daar heb je het minste afwijking naar links of rechts en hoef je niet steeds te corrigeren en ga je in de berm staan dan moet je maar weer zien daar uit te komen.

Ik zette de deur weer open en ging ook een tijdje op het bankje voor zitten, het was lekker daar. Trouwens overal best lekker. 

Op de foto de papavers, zwart maanzaad, dat een dezer dagen wel gemaaid zal worden. Prachtig van een afstand is het hele veld een paarse gloed.

Ria Zondag 11 Augustus 2024 at 6:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Hans

Het is wel mooi weer om rustig buiten te zijn, liefst zonder de drukte van het autoverkeer.
Siffan Hassan heeft echt alles gegeven, top sportvrouw. Hans

Hans, (URL) - 11-08-’24 21:43
Mack

Sifan ging als de brandweer.

Mack, - 11-08-’24 23:16
Sjoerd

Die respect voor dat vrouwtje….

Sjoerd, (URL) - 12-08-’24 07:17
Jan K. alias Afanja

Ik zal de Olympische Spelen de eerste dagen weer missen. Maar gelukkig is er meer moois.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-08-’24 09:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.