Ondertussen

Het viel nogal mee met de hitte vandaag. Vanmorgen was er nog een koele bries en deden we weer samen een rondje en daarna fietste ik weer naar Brouwershaven voor een paar boodschappen. Onderweg stopte ik even bij de papavers voor nog een paar foto's.

In Brouwershaven waren bij twee winkels alle slippers en sandalen in de uitverkoop. Ik moest denken aan al die vrouwen die aan me voorbij liepen gisteren toen ik aan mijn ijsje stond te likken, zij hadden allemaal...  een enkele uitzondering daargelaten, te kleine sandalen aan. Echt veel te klein zodat hun tenen voor hun schoenen uitstaken en niet zo dat er dan aan de achterkant ruimte vrij was gekomen, nee hoor, ook op het randje. Toen ik er een had gezien begon ik er op te letten.

De rest van de dag in de schaduw doorgebracht. Het expositiebord buiten gezet en af en toen op het bankje gezeten, nadat ik eerst een tijdje had zitten fröbelen met een foto, een mens moet toch wat.

Ria Maandag 12 Augustus 2024 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Jeanne

Prachtige papaver-foto’s en zo’n leuke affiche!!

Jeanne, (URL) - 12-08-’24 20:02
Sjoerd

Heel dankbaar onderwerp zo’n papaver.

Sjoerd, (URL) - 12-08-’24 20:32
Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s van de papaverbollen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-08-’24 14:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.