Onderweg

Gisteren alweer een sprinkhaan en vanmorgen een groene maar die wilde niet op de foto. Straks krijgen we nog een plaag. Dit is een ratelaar zegt Google.

De lucht van gistervond, het koelde al lekker af. Geen regen afgelopen nacht en vandaag een paar druppels, de rest van de dag was wisselend bewolkt, heerlijk! 

Samen gewandeld het was druk met andere wandelaars onderweg. Vanmiddag fietste ik naar de Lidl voor een paar boodschappen. Joop trainde bij de fysio, reed met de scootmobiel en doet nu nog maar een rondje met de rolstoel. Het is ook heerlijk om buiten te zijn en hij kan er nu zo opstappen, dat is als het kouder wordt wel anders, dan is hij een kwartier bezig zich aan te kleden. Benieuwd hoe dat komende winter zal zijn omdat hij nu toch veel meer beweging heeft.

Ria Dinsdag 13 Augustus 2024 at 6:54 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Hier heeft het in het begin van de avond hagelstenen geregend als knikkers zo groot.

Sjoerd, (URL) - 13-08-’24 20:07
Jan K. alias Afanja

We wachten hier nog steeds op de eerste regen. Ook afgelopen nacht daalde minimumtemperatuur weer niet onder de 20°C. Gisteren hebben we voor het eerste de hele dag de airco aan gehad. Wat een uitkomst!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-08-’24 14:28
hanscke

Het is al met al hier toch een mooie zomer geworden, met een paar uitschieters van te heet, maar over het algemeen lekker weer om veel buiten te kunnen zijn. En de regen komt bij ons ‘snachts

hanscke, (URL) - 18-08-’24 11:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.