Varia

Vanmorgen eerst naar de brillenwinkel in Zierikzee voor in elk geval nieuwe glazen want een leesbril is een leesbril en daar kun je niets anders mee dan lezen, zelfs niet kijken naar de persoon die tegenover je zit, dus bril op bril af, ik werd er niet goed van,

Varifocaal nieuwe glazen, een fijne extra kostenpost.

Ik heb uitgelegd wat ik zoal deed op een dag, dat was er de vorige keer niet van gekomen, de opticien vroeg er ook niet naar, hij zal gedacht hebben dat is een oude mevrouw die de hele dag zit te lezen, verdiept in haar boek.... maar lezen doe ik eigenlijk zelden, wel veel andere dingen, best druk met vanelles behalve boeken. Ik vroeg nog of de leesglazen nog in een ander montuur konden, dat kon, maar dan betaal je natuurlijk toch gewoon dat montuur en ben je net zoveel kwijt als de hele bril vorige keer. Daar begin ik maar niet aan. Dat kost dan twee nieuwe glazen mevrouw, jammer, ik had gehoopt dat ze me misschien nog een beetje tegemoet zouden komen met iets....

Veder niets gedaan, ik was vooral moe vandaag. Nog van de warmte van de afgelopen dagen misschien, op de fiets was het lekker en even in Zierikzee wandelen ook leuk, maar eenmaal weer thuis was ik op.

Ria Woensdag 14 Augustus 2024 at 7:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Sjoerd

Ik draag normaal ook altijd een varifocale bril, ik heb een leesbril erbij voor pruts en priegelwerk en als ik boven mijn hoofd moet werken.

Sjoerd, (URL) - 15-08-’24 10:28
Jan K. alias Afanja

Gelukkig heb ik daar tot nu toe weinig drukte van.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-08-’24 14:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.