Spullen

De dag begon met regen. Ik stelde een wandeling uit en deed eerst wat boodschappen samen met Joop, daar waren nog meer mensen die er zo over dachten, in elk geval over het boodschappen doen.

Joop verzint op het ogenblik vanalles, allemaal dingen die geld kosten dus hij begon daarna eens met het te koop zetten van dingen, een miskoop, niet meer nodig, overbodig, te vroeg aangeschaft, kan allemaal weg!  Nu nog kopers.

Ik ging verder met de tekening waar ik gisteren aan begon, zonder bril, dat gaat prima, pc zonder bril ook, ik ben benieuwd hoe dat nu gaat met mijn nieuwe glazen (kost ook al veel) en als ik eenmaal bezig ben en het gaat lekker kan ik eigenlijk ook niet ophouden. Eind van de middag was ik pas aan een rondje toe.

Mooie wolken met strepen zon ertussendoor, tientallen overstekende rupsen op de binnendijk terwijl tractoren heen en weer jakkerden, er werden uien gerooid, dus er lagen er ook volop die platgereden waren, maar ik denk toch nog wel genoeg dagpauwogen over hoor.

Deze zat op de aardbeienplantjes hooguit 2cm.

Ria Vrijdag 16 Augustus 2024 at 7:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

Zo gaat dat als je te overmoedig koopt…

Sjoerd, (URL) - 17-08-’24 07:26
Jan K. alias Afanja

Vooral je laatste foto vind ik erg mooi met die fijne lange haren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-08-’24 10:16
hanscke

Dingen verkopen, dat zou ik ook wel willen, zoals het aquarium wat opgeruimd is, de hondenfietskar die niet meer gebruikt gaat worden en de bolderkar die we niet meer nodig hebben omdat Hessel er niet meer is. Het neemt allemaal ruimte in, maar ik ben heel slecht in handelen en het op marktplaats te zetten. Moet daaar toch maar eens een projectje van maken.

hanscke, (URL) - 18-08-’24 11:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.