Moe

Nog een foto van afgelopen zaterdag, eentje waar ik ook op sta, wel zo leuk. Met mijn mooiste paarse t-shirt aan, dat ik bewaar voor speciale gelegenheden. Het is niet echt een t-shirt, meer gebreid, maar ik bewaaar het dus voor 'netjes', wel met de op één na oudste spijkerbroek die ook bijna aan nieuwe stukken toe is...

Gisteren begon ik met het zemen van de buitenboel aan de voorkant en ik nam me voor vandaag de binnenboel te doen en ook de achterkant . Zo gezegd zo gedaan, maar het was best warm en dan komen er nog andere dingen bij, Joop deed ondertussen een rondje met de scootmobiel. Vanmorgen deden we al samen een rondje Korteweg met de rolstoel.

Vanmiddag zou hij gaan fietsen maar de fiets heeft lang stilgestaan, de handvaten zijn wat verteerd en de binnenbanden dus ook. hij had een lekker band. De fiets moet een beurt en gelukkig is daarvoor een goed adres in Goes, ook van Medipoint, de fiets is van hetzelfde merk als de rolstoel. Dus daar gaat hij morgen naar toe. 

Al met al schieten mijn wandelingen en ook het kleuren er een beetje bij in. Vanmiddag was ik net onderweg naar Brouw voor een ijsje toen Joop belde over de lekke band, dat ijsje heb ik later toch nog maar gehaald met de auto.

Ria Maandag 19 Augustus 2024 at 7:23 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Het is wat met al die apparaten van Joop. Je zou er bijna als bezemwagen achteraan moeten rijden.

Sjoerd, (URL) - 20-08-’24 10:05
Jan K. alias Afanja

Het is af en toe wat met het rollend materieel. Joop heeft in ieder geval keuze nu.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-08-’24 19:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.