Kilometers

Joop wandelde vanmorgen niet mee, gaat dinsdags naar de fysio. Zodoende maakte ik het rondje wat langer vanwege de voor vanmiddag voorspelde regen. Toen ik net thuiskwam ging de telefoon en kon ik over een uurtje bij de kapper terecht, heel fijn, maar dan moest ik wel op de fiets want Joop had de auto nodig om naar Fysant te rijden. Snel een kopje koffie en een boterham en ik sprong alweer op de fiets, het was zodoende wel een sportieve ochtend met 6km kilometer wandelen en 20km fietsen op de teller.

Vanmiddag reden we naar Medipoint in Goes en ze konden daar de band wel plakken en de versnelling nakijken maar het was druk, het was er groot, een joekel van een werkplaats vol met te repareren spul en ze zouden bellen als ze tijd hadden, dan konden we langs komen, weer met de fiets zodat ze dingen konden bestellen en als ze dan na bestelling geleverd waren konden we voor de derde keer komen, fiets kon nu weer mee terug naar huis, dat schoot niet op zo. 

We reden dus eens langs de fietsenmaker op Schuddebeurs, ja hoor zulke bandjes hadden ze wel en de versnelling was ook geen probleeem, fiets uitgeladen en ze bellen als hij klaar is. Dat scheelt nogal.

De fiets heeft lang stil gestaan, hij is tien jaar oud, maar heeft nog maar 2000km gefietst.

Ria Dinsdag 20 Augustus 2024 at 4:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Medipoint heeft hier ook een grote vestiging waar het vrijwel altijd druk is. Voor snelle service kun je vaak beter ergens anders terecht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-08-’24 19:15
Renesmurf

Ja, fietsen hebben onderhoud nodig, en beweging, wat dat betreft zijn het net mensen.

Renesmurf, (URL) - 20-08-’24 22:07
Sjoerd

Hendig toch zo’n menneke in de buurt. Dat zijn meestal vaklui…

Sjoerd, (URL) - 21-08-’24 09:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.