Voorburg

Vroeg op vanmorgen want we gingen weer op reis vandaag, met als bestemming Voorburg. Een makkelijke reis zonder metro-overstappen. We gingen met de auto naar Bruinisse, stapten daar in de verkeerde bus die naar Middelharnis ging.... Uitgestapt in Meneerse waar na een paar minuten alweer de goede bus die wel naar het Zuidplein ging kwam, dat was wel een behoorlijke omweg natuurlijk.

Op het Zuidplein was daar ook zo de metro, wel snel instappen altijd en hup daar gingen we alweer richting halte 't Loo. Suus stond al een tijdje te wachten want ik had haar verkeerd geïnformeerd over onze aankomst. Leuk elkaar weer te zien! Zij waren al een paar keer bij ons, maar wij nog nooit bij hun thuis geweest, nu wel.

Suus en ik kennen elkaar al zo'n 72 jaar. Jaren elkaar uit het oog verloren, dat gaat soms zo, maar nu zien we elkaar weer af en toe en is het weer net al vroeger, zo vertrouwd.

 Voorburg is groen, vooral hun mooie ruime buurt, waar ze al jaren wonen. Maar ook daar zitten de wegen vol gleuven en hobbels en trambanen zijn ook onhandig voor Joop. 

Suus heeft heerlijk voor ons gekookt en we liepen nog een rondje door de buurt, zo'n dag is zo om en is het weer tijd om te vertrekken. Doorlopen voor de bus, want dat is altijd een eind lopen op het Zuidplein, maar we haalden het weer net. In de Interliner is geen rolstoelruimte, dan moet hij even uit elkaar, de wielen voor mijn voeten. de stoel naast me op een stoel en Joop ook, dat gaat goed, al is het wel makkelijker als er een rolstoelplaats is..

Ria Donderdag 05 September 2024 at 8:39 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Het is wel avontuurlijk, en fouten maken hoort er nu eenmaal bij. Dat heb ik zelfs in Amsterdam, dan zie ik op de telefoon dat ik verkeerd ingestapt ben.

Renesmurf, (URL) - 05-09-’24 22:11
Hans

Een gezellige ontmoeting is toch wel fijn.
Zeker een mooie woonomgeving. Hans

Hans, (URL) - 05-09-’24 22:15
Sjoerd

Ik vraag meestal bij het instappen of dit de goede bus is… Maar het liep gelukkig verder allemaal goed af.

Sjoerd, (URL) - 06-09-’24 07:23
Jan K. alias Afanja

Wat een reislust. Maar wel gezellig dus.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-09-’24 10:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.