Poe poe!

Van die plannen van gisteren kwam niks terecht natuurlijk met zulk lekker weer, al ging ik wel vanmorgen eerst een rondje doen, alleen! Lekker! En daarna zouden we samen gaan fietsen, want dat vroeg Joop. Wat verder, met opritten en je weet dan niet of je er tegenop komt, dan is het zeker in het begin beter als je samen bent.

Ik stelde voor om toch maar eens een helm op te zetten, het zou druk zijn, veel verkeer op de binnenwegen en voor je het weet heb je een rare situatie. Het viel me mee (die helm), je voelt er eigenlijk niets van, alleen zit je haar zo raar als je hem afzet, tenminste dat van mij.

Het ging hartstikke goed, ik fietste op de ECO stand zodat ik niet steeds hoefde te remmen, we gingen gemiddeld een km of 13 14 15...  en we fietsten zo'n 25km, Joop op handkracht, zonder ondersteuning.

 Nu ik zo de foto zie zit hij bij mij wel erg hoog geloof ik, dat klopt zeker niet?

Na zo'n oprit moesten we dan wel even pauzeren voor wat water en hier ook een krentenbol die nog in zijn wangen zit.

We aten ook nog een ijsje op Brouwershaven en daarna over het fietspad naar Zonnemaire. Daar zitten een paar goeie bulten in, maar ook die gingen (net).

Ik keek daarna nog even op Dreischor bij een wandelgenootje van de Club die in een band zingt en op de terugweg nog even gestopt bij de Smisse bij de boekpresentatie van de foto's. 

Ria Zaterdag 07 September 2024 at 7:10 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

die helm staat jullie goed. Maar liever veilig dan niet toch…

Sjoerd, (URL) - 08-09-’24 06:55
Ellen

Ziet er sportief uit. Je ziet steeds meer fietsers met een helm op. Ik zou er eigenlijk ook een moeten kopen en dan ook moeten dragen

Ellen, - 08-09-’24 11:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.