Meten en weten

Er zat wel een metertje op, maar dat was stuk, dus moest er een nieuwe komen en er ook weer aan. De nieuwe was draadloos dat scheelt een hoop, maar toch niet eenvoudig als je niet zo heel veel meer ziet. (een lampje op je hoofd en eentje in je mond, helpt ook niet altijd)

 'Ria kan je even helpen' klinkt het dan. Gelukkig ging het redelijk vlotjes en kan hij nu weer zien hoe hard hij wel niet gaat. Vandaag niet gefietst want een blessure moeten we niet hebben. 

Vanmiddag nog een rondje door de polder en Joop met de scoot. Eigenlijk moet alles een naam hebben, ik zal het eens in de vergadering gooien.

En in de nieuwe vijver van Gijs zag ik een paar dagen geleden een paar aalscholver(tje)s.

Ria Zondag 08 September 2024 at 5:07 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Ja, sommige dingen zijn makkelijker vervangbaar dan andere dingen. Ik heb liever dat alles voor altijd meegaat.

Renesmurf, (URL) - 08-09-’24 21:59
Dhyan

Een garagedeur kan open en dat geeft veel meer licht. Een bril zo neerleggen gaat meestal niet goed. Maar ach waar bemoei ik me mee?

Dhyan, - 09-09-’24 09:29
Ria

@Dhyan die bril heb ik gered en deur open geeft in het geheel wel meer licht maar niet gericht op de goede plek en meer licht betekent voor Joop niet altijd beter zien… geloof ik.

Ria, (URL) - 09-09-’24 10:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.