De dertiende

 De dertiende vandaag en ook nog op vrijdag. Tot de middag was het wel leuk, ik deed boodschappen want het regende vanmorgen al en na de boodschappen ging ik even langs bij iemand, iets leuks, dat maakte deze dag toch net even wat leuker, waar het voor was komt later.

 Na de hele middag regen tot een uur of vier en een verpest vel papier, ook kleuren wilde al niet lukken, kon ik toch nog even op stap voor een wandeling. Ik liep de blauwe lucht tegemoet, zie de bovenste en als ik achter me keek zag ik de lucht zoals hierboven. Een heel verschil.

Er staat al weer volop water op het land, maar als het nu een paar dagen droog blijft zakt dat wel weer weg, denk ik, die aardappelen lusten misschien ook nog wel wat. Ik snap niet dat ze nog in de grond zitten hoor, zulk mooi weer al geweest, maar ik zal er wel geen verstand van hebben.

 Uien liggen er ook nog genoeg, zwaluwen, kievieten, ganzen, er valt nog vanalles te zien en warm dat ik het kreeg met mijn bodywarmer aan, heerlijk! Ruim acht kilometer in de benen, ik ben er van opgeknapt!

Gelukkig had ik oprwarm-eten, restant nasi van gisteren met komkommer en extra eieren met spek.

Ria Vrijdag 13 September 2024 at 7:26 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

nasi is altijd een dag later veel smakelijker als het wordt opgebakken. Als het een beetje meezit wordt het een droog weekend

Sjoerd, (URL) - 13-09-’24 20:31
Renesmurf

Alles op zijn tijd he, want de voorraden moeten continu aangevuld worden.

Renesmurf, (URL) - 13-09-’24 21:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.