Gewoon doorgaan

Joop deed vandaag een rondje met de Bike (zo heet hij hebben we besloten) ondertussen haalde ik boodschappen op Scharendijke. Net toen ik uit wilde stappen was er een appje, ik snapte er niets van. Iets met zijn/haar/hoofd? Anders krijg ik nooit appjes en als er iets met je hoofd is kan je echt niet appen dacht ik, dus ik maakte me maar geen zorgen en deed de boodschappen.

Een tijdje later weer zo iets raars en ik ging maar eens bellen, dat gaat nooit in één keer goed, dus nog maar eens geprobeerd en jawel het lukte.

Hij had geappt waar hij was (zonder bril). De eerste keer was bij het Havenhoofd in Zierikzee en de tweede keer bij de Heerenkeet, dat is toch niet zo moeilijk... misschien niet als je weet dat er een lokatie aankomt, maar ik had geen idee.

Ik heb voor het grootste deel van de dag gekleurd, hij wordt wel een beetje ingewikkeld geloof ik. Vanmorgen een rondje en vanavond nog een keer. Gestrompeld tot aan de Binnendijk, last van mijn knie, maar ik zette door en ineens was het over. Vaak de enige goede remedie, gewoon doorgaan.

Ria Woensdag 18 September 2024 at 7:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Dat doe ik ook altijd, gewoon doorgaan, altijd. En ik hou van duidelijke taal, geen afkortingen.

Renesmurf, (URL) - 18-09-’24 22:44
Sjoerd

Ik kon er ook geen soep van koken…

Sjoerd, (URL) - 19-09-’24 07:03
Dhyan

Als er iets met z’n hoofd is kun je juist zulke onsamenhangende appjes verwachten.

Dhyan, - 19-09-’24 10:48
Jan K. alias Afanja

Een duidelijk geval van krommunicatie. Maar even in de gaten houden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-09-’24 11:19
Ria

Dhyan, als er iets met je hoofd is kan je niets, laat staan appen

Ria, (URL) - 19-09-’24 16:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.