Onderhoud

 Vroeg op vanmorgen Joop moest om acht uur al bij de dokter zijn in Scharendijke en omdat het èn donker weer èn nog niet helemaal licht was reed ik. Dat betekende dat ik ook moest wachten en dat duurde best lang ook al was hij de eerste klant. 

Thuis nog even tijd voor koffie en daarna naar Goes voor een vervolgafspraak bij de uroloog. We hadden daar een gesprek over het e.e.a. en over vier maanden mogen we weer langskomen.  (Ik hoop niet dat er iemand lichtzinnig gaat doen over al die bezoekjes want daar beslissen we zelf wel over en dit is nu eenmaal mijn dagboek).

Even door Zierikzee voor mijn broodje want op de fiets zou het niet meevallen vandaag, het was een grote hoosbui. 

Het was inmiddels half één. Joop keek nog eens op de site van Fixit en zo te zien waren de jassen binnen, want daar zat hij mee in zijn maag. Zijn warme winterjas is te groot voor in de rolstoel, dat moet een korte bonker zijn en we hadden daar al eerder gekeken. We slaagden (gelukkig). Goeie jas, niet te lang, wind, water en olie dicht, bewegingsvrijheid, goeie lichtgevende strepen. Blij mee. Speciaal voor Dhyan een lachende Joop.

Na de thee was het mijn beurt voor een bezoekje aan de kapper, heerllijk. Te lang en te kort staat bij mij snel armoedig en zoveel haar heb ik niet, dus het moet iets tussenin en mijn kapster doet dat met grote zorg

Ria Vrijdag 27 September 2024 at 7:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

Renesmurf

Gewoon meegaan naar de dokter, twee onthouden immers meer dan één. Samen sta je sterker.

Renesmurf, (URL) - 27-09-’24 20:17
Ria

ja dat doe ik ook meestal, zeker in het ziekenhuis hoor.

Ria, (URL) - 27-09-’24 20:23
Sjoerd

Joop zit weer helemaal goed met die jas…

Sjoerd, (URL) - 28-09-’24 07:38
John

Ziet eruit als een lekkere jas. Heeft hij ook wat voor zijn benen? Ik ben ook net geknipt. Erg kort deze keer. Jij ziet er weer fris uit zo.

John, (URL) - 28-09-’24 08:48
Dhyan

De vraag is toch wel hoeveel ‘kiespijn’ hij daarbij ervaart.

Geintje.

Dhyan, - 28-09-’24 10:22
Dhyan

Wat betreft je haar, ik vind je iets langer haar zoals op de linker foto beter staan.

Dhyan, - 28-09-’24 10:23
Ria

@Dhyan dat wappert heel erg in mijn gezicht in de wind, ik ga voor praktisch in plaats van mooi, en trouwens ik vind rechts zelf leuker.

@John, ja goeie regenbroek, maar daar kan ook een Nepalees dekentje overheen die gebruikt hij overal voor, slaapt er zelfs onder.

Ria, (URL) - 28-09-’24 11:04
Jan K. alias Afanja

Mooi! jullie zijn allebei klaar voor de herfst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-09-’24 13:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.