Van de kip en de soep

 Als je niet meer op één kamer slaapt wordt het wakker worden ook een stuk minder gezellig natuurlijk, al vind ik het niet zo heel erg hoor, ik lees kijk eens in de krant en de sociale media voordat ik uit bed stap. 

Als beneden alles nog in diepe rust is glip ik soms snel naar buiten. Vanmorgen ook, heerlijk stil buiten, geen wind en lekker even in de frisse lucht. En nog geen teken van leven toen ik terug kwam, maar als ik dan ga lopen rommelen duurt dat niet lang natuurijk.

Na de koffie nog een keer aan de wandel, niet zo heel ver deze keer, Sjef (de hond) mocht ook weer eens mee. Aangelijnd enwel, want het wemelde van de ganzen en daarin was hij best geïntersseerd. Voordat je het weet sta je een half uur te wachten tot hij terug is. Ik had voor de zekerheid wel mijn grote gele regenjas aangedaan maar de regen bleef uit.

Alles bij elkaar 13,5km op de teller vandaag

Vanmiddag een grote pan kippensoep gemaakt, daar had ik nu al een paar dagen zin in. Joop is niet zo van de soep, vandaar dat ik het eigenlijk ook niet zo vaak maak.

Ria Zaterdag 12 Oktober 2024 at 4:54 pm | | Standaard

vijf reacties

hanscke

Wij slapen nu bijna een jaar apart. Is maar goed ook. Ik ben er meestal we l 3 keer uit en Gosse vaak 4 of 5 keer. We zouden elkaar alleen maar uit de slaap houden. We slapen allebei boven, de wekkers staan op dezelfde tijd en dan lopen we naar elkaar toe met de vraag, lekker geslapen?

hanscke, (URL) - 12-10-’24 20:01
Sjoerd

Een beetje living apart together, maar dan in één huis.

Sjoerd, (URL) - 12-10-’24 21:37
ria

Ja! Gewoon ieder op zijn eigen tijd wakker hoor, daar ga ik geen wekker voor zetten en we maken elkaar ook niet wakker om goeie morgen te zeggen. Dat komt wel al we elkaar tegenkomen .

ria, (URL) - 12-10-’24 23:31
John

Ik zal wel gek zijn, maar ik vind het heerlijk om apart te slapen. Veel meer nachtrust, aangezien Heidi enorm snurkt. En je hebt als mens je eigen ritme en zo.

John, (URL) - 13-10-’24 09:16
Jan K. alias Afanja

Het was even wennen, maar het is uiteindelijk veel beter voor je nachtrust om apart van elkaar te slapen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-10-’24 00:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.